Kayseri Emniyet Müdürü Aydın Bayram Tedbirlerini Sahada Denetledi

Kayseri Emniyet Müdürü Aydın Bayram, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmelerini sağlamak amacıyla alınan tedbirleri sahada denetledi. Ramazan Bayramı öncesinde, 9 günlük bayram tatili için özel önlemler alan Kayseri Emniyet Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın liderliğindeki denetimlerini gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile geçtiğimiz mart ayında Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanmasının ardından İl Emniyet Müdürü Aydın, bayram tatili öncesinde alınan güvenlik tedbirlerini sahada yerinde inceledi. 9 günlük bayram tatili süresince vatandaşların huzurlu bir şekilde bayramlarını geçirebilmeleri için Emniyet Müdürlüğü tarafından alınan tedbirlerin uygulanmasını bizzat denetledi.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürümüz Sayın Atanur Aydın, vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı huzur ve güven içinde geçirebilmeleri için alınan tedbirleri yerinde denetledi. Tedbirlerde görev alan personele çalışmalarından dolayı teşekkür etti.” ifadelerine yer verildi. Aydın, bu denetimlerle vatandaşların güvenliğini sağlamak için emniyet teşkilatının kararlılıkla çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir